Susținerea angajaților, clienților și partenerilor în momentele de nevoie este una dintre valorile de bază ale ETA2U și Cisco. În acest moment, în care continuitatea business-ului este deosebit de importantă, portofoliul Cisco Webex dă organizațiilor puterea de a ajunge la oameni, de a distribui informații și de a ține echipele conectate, oricând, oriunde, de pe orice dispozitiv. Prioritatea principală este aceea de a ajuta clienții să continue să opereze cu un minim de perturbare și ca echipele și oamenii să fie capabili să stea uniți.

Cisco pune la dispoziție soluții pentru a lucra de acasă, care pot fi implementate rapid și fără angajament financiar.

Organizațiile și persoanele fizice pot să colaboreze instant și gratuit prin Webex:

  • Permiteți companiei dumneavoastră să găzduiască întâlniri video cu peste 200 de participanți pentru 90 de zile, perioadă care se poate extinde la 180 de zile.
  • Aveți număr nelimitat de întâlniri, posibilitatea de a înregistra apelurile, 10 GB de stocare în cloud pentru fiecare utilizator, Video cu Definiție Înaltă (HD), partajare ecran, integrări calendaristice. Însă, Cisco Webex și-a extins recent oferta gratuită pentru a ajuta angajații să rămână conectați la echipele lor și să-și continue activitatea. Ca răspuns la o varietate de întrebări ale clienților, Cisco adaugă securitate celor care lucrează la distanță. Trei dintre cele mai bune tehnologii de securitate ale Cisco, concepute pentru a proteja lucrătorii la distanță, pot fi oferite acum gratuit.

Client de mobilitate Cisco AnyConnect

Permite angajaților să lucreze de la distanță prin VPN cu dispozitivele lor mobile de oriunde. De asemenea, oferă vizibilitate și control asupra utilizatorilor și a dispozitivelor care accesează infrastructura firmei. Clienții existenți AnyConnect își pot depăși limita de utilizator pentru a susține o creștere a numărului de angajați la distanță, iar clienții noi pot accesa o licență gratuită.

https://www.cisco.com/c/en/us/products/security/anyconnect-secure-mobility-client/index.html

Cisco Umbrella

Protejează utilizatorii de adrese URL sau domenii malițioase - indiferent dacă sunt sau nu în rețea. Deoarece Umbrella este o soluție SaaS compatibilă cu GDPR, este ușor să protejați utilizatorii indiferent de locația lor, în câteva minute.

Această ofertă permite clienților existenți să-și depășească limita de utilizator pentru a susține o creștere a numărului de angajați la distanță, iar clienții noi pot accesa o licență gratuită.

https://umbrella.cisco.com

Duo Security

Permite organizațiilor să verifice identitatea utilizatorilor și încrederea dispozitivului folosit, prin intermediul unei autentificări multi-factor avansate înainte de a avea acces la aplicații și resurse. Prin utilizarea unui model de încredere zero, suprafața de atac și riscul sunt reduse. Această ofertă permite clienților existenți să-și depășească limita de utilizator pentru a susține o creștere a numărului de angajați la distanță, iar clienții noi pot accesa o licență gratuită.

https://www.cisco.com/c/en/us/products/security/adaptive-multi-factor-authentication.html

Aceste oferte sunt disponibile imediat timp de 90 de zile, până la 1 iulie 2020. Suportul pentru clienții și partenerii noștri rămâne o prioritate și sperăm că această ofertă vă ajută companiile să gestioneze mai ușor impactul condițiilor actuale asupra afacerii.

Pentru utilizarea Cisco Webex gratuită, conform celor de mai sus, trimiteți mail cu cererea dvs. și datele companiei la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.