Imprimantele de astăzi acționează aproape ca un PC. Infrastructura de imprimare este acum considerată unul dintre cele mai mari riscuri de securitate de către organizații.

Imprimantele HP Enterprise pot să detecteze malware-ul și să se repare automat în urma unui atac e tip malware. Datorită faptului că au un firmware upgradabil, noi soluții de securitate pot fi adăugate gradual în timp. Securitatea încorporată are capacitatea de a vă proteja rețeaua prin detectarea real time a amenințărilor și prin monitorizarea și validarea automată a software-ului.

HP Design Jet oferă o suită de caracteristici de securitate care pot să monitorizeze sistemul și să detecteze atacurile, urmând apoi să valideze automat integritatea software-ului, printr-o repornire a sistemului.

De asemenea, suita de scanere HP Enterprise, pot detecta la rândul lor atacurile de tip malware, putându-se repara automat în urma unui atac. Iar datorită faptului că au un firmware upgradabil, noi caracteristici de securitate pot fi adăugate în timp.

Asigură dispozitivul

  • HP Sure Start - menține BIOS-ul în siguranță și se auto-repară
  • Whitelisting - menține firmware în siguranță
  • Detecție de intruziune în timpul execuției - monitorizează operațiunile în timpul rulării și se auto-repară
  • Inspector de conexiune HP - monitorizează conexiunile de rețea și se auto-repară
  • Managerul de securitate HP – verifică și remediază setările imprimantei

MPS - Managed Print Services (Servicii de printare gestionate)

MPS este o experiență de service în care clienții se bucură de documente de înaltă calitate dintr-o infrastructură optimizată, fără dureri de cap, dificultăți sau nefuncționalități. Acest lucru permite clienților să facă ceea ce fac la potențial maxim.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și produsele HP, îl puteţi contacta pe colegul nostru Alexandru Logascu, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.