ETA2U INNOVATION, divizia de inovare și cercetare ETA2U, anunță cu mândrie și entuziasm obținerea acreditării permanente a entității Centrul de Transfer Tehnologic ETA2U Innovation pentru “domeniul tehnologii informaționale și de comunicații” de către Ministerul Tehnologiei și Inovării. 

ETA2U INNOVATION, divizia de inovare și cercetare ETA2U, anunță cu mândrie și entuziasm obținerea acreditării permanente a entității Centrul de Transfer Tehnologic ETA2U Innovation pentru “domeniul tehnologii informaționale și de comunicații” de către Ministerul Tehnologiei și Inovării. Această acreditare este oferită de către Ministerul Tehnologiei și Inovării prin ordinul nr. 162 din 28.02.2019, și reflectă efortul continuu al companiei de a face performanţă în fiecare activitate în care este implicată. Astfel CTT ETA2U Innovation face parte din infrastructura națională de inovare și transfer tehnologic.

Prin această nouă acreditare ETA2U prezintă colaboratorilor și partenerilor tehnologici o nouă oportunitate de creștere și dezvoltare în segmentul tehnologic prin activități de consultanță, analiză, realizarea de proiecte pilot și documentație de studiu. Există o preocupare constantă de a oferi valoare adaugată în business tututor companiilor care doresc un parteneriat cu ETA2U și creșterea competivității pe axa pe care activează.

Inovarea implică o nouă abordare și se referă la îmbunatățirea produselor, serviciilor, proceselor, metodelor, formelor de organizare, pieței etc. Aceasta cuprinde întregul proces pornind de la ideea în sine, dezvoltarea și producția, realizarea și lansarea pe piață.

Transferul tehnologic este un proces de transmitere a informațiilor ştiinţifice şi tehnologice, a cunoașterii, a mijloacelor de exploatare şi a drepturilor de proprietate intelectuală  către terţi pentru fabricarea unui produs, dezvoltarea unui proces sau furnizarea unui serviciu.

În perioada premergătoare acreditării, Centrul de Transfer Tehnologic ETA2U Innovation a beneficiat de un an de autorizare provizorie în vederea desfășurării activităților specifice de consultanță. Pe durata acestui an, entitatea CTT ETA2U Innovation a reușit cu success derularea de proiecte pilot pe tehnologii emergente Industrial IoT și implementări inovatoare cu scopul de creștere a competitivității organizațiilor.

Cu implicarea entității CTT, ETA2U innovation a dezvoltat 4 produse noi, inovatoare și unice pe piață:

  • ZAXSense – soluție IoT pentru monitorizarea mașinilor de producție și calculație OEE
  • AquaWAN – soluție de telecitire a contoarelor de apă prin protocolul LoRa
  • LoRaWAN4ENVIROMENT – soluție de urmărire și raportare a parametrilor de mediu
  • ZAX0Paper – soluție de digitalizare a mediulul de producție.

În acest caz, ETA2U INNOVATION este o entitate acreditată care asigură acest proces de transfer tehnologic către terți într-un cadru sigur și eficient.

Pentru mai multe detalii despre transferul tehnologic în domeniul tehnologiei informațiilor, îl puteţi contacta pe colegul nostru Ionut Tepeneu, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi