Recent ETA2U, lider de piață ca integrator de soluţii şi servicii IT în zona de vest şi centrul României, a finalizat cu succes evaluarea CompTIA, obținând acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark pentru serviciile de Managed Print Document Services (MPDS).

Recent ETA2U, lider de piață ca integrator de soluţii şi servicii IT în zona de vest şi centrul României, a finalizat cu succes evaluarea CompTIA, obținând acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark pentru serviciile de Managed Print Document Services (MPDS). ETA2U – Image and Print – se numără printre cele 3 companii din România care au reușit dobândirea acestei acreditări, demonstrând astfel încă o dată calitatea superioară a serviciilor prestate. Acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark este oferită companiilor care furnizează servicii IT la sediul clienților și care au dovedit că sunt cu adevărat devotate clienților lor, oferindu-le un pachet complet de servicii MPS.

Ce înseamnă CompTIA Managed Print Trustmark pentru clienții noștri?

Aceasta arată că ETA2U se angajează să ofere clienților săi cele mai recente măsuri de asistență tehnică care să asigure funcționarea sistemelor de imprimare la o performanță maximă. CompTIA este asociația de comerț non-profit care este bine cunoscută pentru programele sale standard de educație și certificare din industrie, iar primirea acestui certificat confirmă angajamentul nostru față de calitate asigurându-i pe clienții noștri de faptul că folosim cele mai bune practici și instrumente din industrie pentru a le menține flota de imprimare și copiere la cele mai înalte standarde.

Câștigarea acestei acreditări identifică ETA2U ca o companie care îndeplinește sau depășește cele mai bune practici de afaceri pe care le poate oferi industria IT în domeniul serviciilor de management al unei flote de echipamente de tipărire” – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

« Înapoi