Și dacă Sophia a trecut doar în vizită prin țara noastră, Pepper este aici să rămână!

Pepper este un robot umanoid și este copilul, dacă putem să-l numim așa, al celor de la SoftBank Robotics, lider mondial în domeniul fabricării și comercializării roboților umanoizi.

În acest moment Pepper are aproximativ 20.000 de frați și surori în toată lumea, însă este primul din specia sa care a venit prin părțile noastre.

Pepper a fost adoptat de o universitate locală și va fi folosit în cadrul departamentului de robotică unde studenții vor învăța și îl vor învăța pe Pepper lucruri noi. Cu toate ca Pepper știe deja să facă foarte multe lucruri, el poate fi învățat să facă lucruri din cele mai diverse. Fie că vorbim de divertisment sau marketing, informare, colectare de date, comunicare cu clienții sau recunoașterea identității, Pepper le poate face pe toate. Și cum inteligența artificială este una dintre cele mai râvnite tehnologii ale viitorului, multitudinea de senzori ai lui Pepper pot fi folosiți pentru a dezvolta tehnologie de inteligență artificială.

Pe lângă domeniul educației, Pepper, alături de alți colegi de breaslă, este folosit cu succes în multe alte domenii precum retail, bancar, turism, sănătate și servicii publice.

Din punct de vedere tehnic Pepper este dotat cu 4 microfoane, 2 camere HD și un senzor de adâncime 3D. Are un giroscop în torace și senzori de atingere în palme și la cap. În partea de la bază se mai găsesc 2 sonare, 6 lasere, 3 senzori de lovire și un giroscop.

Noi, ETA2U, ne menținem promisiunea de a furniza tehnologie avansată companiilor din România și în acest sens încheiem parteneriate cu producători din toate ramurile IT-ului. Dacă doriți să aflați mai multe despre Pepper – haideți să vi-l prezentăm!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru Dan Alexa – Strategic Brand Manager, ETA2U la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi