Finalul lunii octombrie a venit cu o surpriză din partea ETA2U Training Center din Timișoara, prin extinderea activității și deschiderea unei noi săli de training în București.

Cu o experiență de peste 40 ani în livrarea de training-uri IT, centrul de training al ETA2U, cu sediul în Timișoara, vă pune la dispoziție o gamă largă de cursuri IT acreditate internațional: Microsoft, Oracle, ITIL.

Noua locație se află într-un spațiu generos și este dotată cu echipamente de ultimă generație: 16 stații de lucru, videoproiector, whiteboard și echipamente de rețelistică, pregătite pentru a susţine orice curs adresat atât utilizatorilor, cât şi specialiştilor în domeniul IT.

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că în această locație am programat și câteva cursuri oficiale Oracle:

Grila completă de cursuri, precum și calendarul acestora le puteți vedea accesând linkul: Training Center.

Vă așteptăm cu drag în noua noastră locație din București. Pentru mai multe informaţii, vă stăm cu plăcere la dispoziție.

ETA2U Training Center, București

Str. Gramont, nr. 38, Etaj 4, Sector 4, 040182, București, România.
Tel: 0256277663, Mobil: 0748047466 (Cristian Roșioară).
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Web: www.eta2u.ro/training

« Înapoi