În perioada 4-5 octombrie, ETA2U va participa la cea de-a 6-a ediție a IMWorld,  eveniment  dedicat prezentării soluțiilor de digital, mobile și software IT. În cadrul acestui eveniment, specialiștii noștri vor prezenta ultimele noutăți din portofoliul de tehnologii inovatoare – ZAX Sense – soluție de monitorizare a mașinilor de producție industrială și câteva soluții IoT bazate pe protocolul de transmisie LoRaWANTM.

Zax Sense by ETA2U este un produs românesc inovator, creat și dezvoltat de Divizia Innovation ETA2U, care oferă informaţii dinamice referitoare la starea curentă a utilajelor, precum şi eficienţa şi performanţa acestora pe interval de timp. Componenta de monitorizare a lucrului în progres din ZAX Solution permite managerilor de producție vizualizarea și interpretarea stării mașinilor din zona de producție într-un dashboard intuitiv. Parametrii importanți de funcționare ai mașinilor sunt centralizați în grafice de stare dinamice, actualizate în timp real. Erorile și situațiile critice sunt soluționate mai rapid prin funcția de alertare din ZAX Sense.

Află mai multe: ZAX Sense by ETA2U

LoRaWANTM este un protocol radio prin care se formează rețele de obiecte inteligente. Structura este similară unei rețele de telefonie mobilă, dar în loc de a avea o singură rețea interconectată, LoRaWANTM permite implementarea mai multor rețele independente peste aceeași infrastructură. Mai mult de atât, următoarele caracteristici fac ca LoRaWANTM sa fie tehnologia ideală pentru implementarea aplicațiilor de tip Internet of Things (IoT): este optimizată pentru consum energetic foarte mic, transmisia de date se realizează între 2 și 20 de kilometri, implică costuri reduse de implementare față de alte tehnologii similare.

ETA2U a dezvoltat LoRaTIM, o rețea LoRaWAN deschisă, care acoperă orașul Timișoara. LoRaTIM este dezvoltată cu scopul de a servi drept un mediu tehnologic pentru comunitatea locală de anterprenori și dezvoltatori, având ca obiectiv accelerarea dezvoltării de soluții cu specific IoT. Tot pentru atingerea obiectivului mai sus menționat, ETA2U a devenit membru LoRa Alliance, alianța profesională care are ca scop dezvoltarea protocolului LoRaWAN și promovarea acestuia la nivel global.

Află mai multe: IoT și LoRaWAN

La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO. Cu această ocazie, specialiștii noștri vor fi prezenţi pentru a răspunde la orice întrebări legate de produsele şi tehnologiile expuse în standurile proprii. Totodată, în cadrul standului, vom pune la dispoziția vizitatorilor dashbord-uri intuitive și device-urile fizice cu ajutorul cărora cei interesați să poată observa întreg procesul de funcționare a noilor tehnologii  pe care le punem la dispoziția clienților, înainte de a deveni larg răspândite.

Mai multe informaţii despre eveniment pot fi găsite aici: IMWolrld

« Înapoi