• Gold Partener
  • Network Security Expert (NSE)

ETA2U are bucuria să anunţe public recunoașterea rangului de parteneriat cu compania Fortinet – în calitate de “Gold Partener”, fiind printre puținele companii din branșă care redobândesc acest statut. “Gold Partner” reprezintă o recunoaștere din partea Fortinet a nivelului de parteneriat  atins de către  ETA2U, atât în plan comercial, cât și pe plan tehnic.

 

Totodată, prin obținerea unei asemenea distincții, ETA2U, ca integrator de proiecte complexe își îmbogățește paleta de soluții de securitate, reunind soluții de la cei mai importanți producători de tehnologie ai momentului.

Acreditarea a venit în urma unui efort susținut al companiei ETA2U, datorită unor competențe tehnice avansate și reprezintă încă o validare oficială a profesionalismului cu care ETA2U dezvoltă soluții customizate în funcție de necesitățile de business ale fiecărui beneficiar.

Mai mult, ne bucurăm de încă o certificare importantă “Network Security Expert (NSE)” acordată de Fortinet, certificare  structurată pe nivele, cu specializare și expertiză pe întreaga gamă de soluții de securitate a rețelei Fortinet.

Printre altele, certificarea Network Security Expert are rolul de a ne recunoaște:

  • capacitatea de a construi soluții consolidate și a reduce riscurile
  • validarea unei comunităti de specialiști, cu experiență și cunoștinte aprofundate în domeniul securității rețelei
  • posibilitatea de a oferi noi servicii de suport tehnic
  • menținerea unui nivel ridicat de specializare tehnică

Securitatea informatică se numără, cu siguranță, printre prioritățile momentului, iar Fortinet reprezintă o soluție performantă și de nivel tehnologic ridicat. Parteneriatul cu Fortinet se înscrie în strategia companiei ETA2U de a oferi clienților noștri produsele și serviciile cele mai performante și competitive oferite de liderii de piață pe diferite segmente (software, hardware, securitate).