ETA2U Deva

Din 26 noiembrie 2015, începând cu ora 10:00 AM - avem plăcerea de a vă anunța deschiderea unui nou magazin ETA2U situat în Shopping City Timișoara, Calea Șagului, nr. 100, stand A218. 

Formatul acestui magazin a fost gândit pentru a uşura accesul la tehnologia IT prin structura de competențe bazate pe consultanță, noul magazin ETA2U oferind clienților săi, persoane fizice sau firme mici, o întreagă gamă de produse și servicii IT, la cele mai înalte standarde ale pieței.  
 

Ca o valoare adaugată la serviciile oferite de către magazinele ETA2U, Centrul Autorizat de Reparaţii al ETA2U (situat în sediul central, Str. Ghe. Dima nr. 1), având o echipă de tehnicieni certificați, electroniști și ingineri IT cu o experiență de peste 20 de ani, efectuează reparații în garanţie şi post garanție, atât software cât și hardware. ETA2U este Centru Autorizat de Service pentru mai multe branduri, printre care: ASUS (Notebook si Netbook), DELL (Laptop, Desktop si Server), HP (gama business), HUSKtech, IBM, LENOVO (gama Think). 

Personalul specializat din magazin este pregătit să-şi întâmpine clienţii cu asistenţă şi îndrumări care să faciliteze alegerea produselor, pe măsura cerinţelor şi preferinţelor clienţilor.

Despre ETA2U

Cu peste 23 de ani de activitate și cu o performanță constant recunoscută prin nominalizări anuale în topurile naționale ale firmelor, ETA2U este cel mai important furnizor de produse şi servicii IT și principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul și centrul României.

Mai multe informaţii puteţi obţine pe site-ul www.eta2u.ro .