Parteneriat ETA2U și Tailent pentru democratizarea accesului la soluțiile de tip Robotic Process Automation (RPA)

Soluțiile Tailent au la bază tehnologii inovatoare de automatizare care oferă companiilor mai multă flexibilitate și eficiență operațională...

Cursuri în cadrul ETA2U Training Center, în perioada următoare

ETA2U Training Center vă așteaptă cu o nouă serie de cursuri gândite pentru a răspunde nevoilor specifice ale business-ului dumneavoastră.

8 reguli simple pentru ședințe mai productive

„Meeting overload“ afectează mii de organizații la nivel global, ca urmare a extinderii adopției lucrului la distanță și a ședințelor virtuale.

Remodelați-vă realitatea cu primul laptop pliabil din lume

Mai revoluționar de atât nu se poate! Acest dispozitiv compact promite să remodeleze experiența de utilizare a unui laptop.

Configurați cu ETA2U noua Presă Xerox® Versant® 280

Echipamentul cu toate funcțiile integrate, în continuă evoluție, testat pe piață, aduce profit constructorului. Reimaginat pentru a oferi tot ce vă trebuie la o presă medie de producție.

Soluții de printing Lexmark pentru VPK

VPK Romania a demarat un proiect pentru optimizarea, standardizarea și reîmprospătarea flotei de imprimante și implementarea celor mai bune practici ...

ETA2U vă prezintă: Tech și Chestii

La începutul lui 2020 am dat startul seriei de vloguri Tech Și Chestii, unde, în clipuri scurte, vă prezentăm produse, servicii și soluții oferite de ETA2U

Kaspersky prezintă recomandările anului 2021 pentru companii

Potrivit unui nou raport Kaspersky, companiile vor trebui să gestioneze într-un mod mai eficient noile tendințe și provocări în materie de securitate cibernetică.

Colaborare mai simplă de oriunde, cu noile monitoare Dell pentru videoconferință

Pentru cel de-al 7-lea an consecutiv, monitoarele Dell se află pe primul loc în topul alegerilor făcute de companii, cu o cotă de piață de 20%

5 „must-haves” pentru cea mai bună soluție de securitate IoT

Soluția de securitate IoT Palo Alto Networks combină învățarea automată cu firewall-ul de generație următoare, permițând echipelor de securitate să prevină în mod proactiv amenințările, să monitorizeze riscul, să detecteze anomalii ...

Aplicația KUARIO MFP Kiosk

O soluție in sistem autoservire pentru imprimare multifuncțională, distribuție automată, cafea și alte mașini de autoservire

Cursuri în cadrul ETA2U Training Center, în perioada următoare

Venim în întâmpinarea nevoilor specifice ale companiei dumneavoastră cu noua serie de cursuri progamate în 2021

Soluție de conectare a clienților FTTh în clădire – Cutie Distribuție FTTh (MDU)

BUDI este o gamă de cutii compacte din fibră montabile pe perete (interios și/sau exterior), concepute special pentru o implementare rapidă și o conexiune ușoară cu clienții FTTx.

4 motive pentru care Pure Storage trebuie să fie pe lista scurtă a oricărui manager IT

La începutul lunii noiembrie, Pure Storage a fost desemnată drept cea mai inovatoare companie care activează pe piața tehnologiilor de memorie Flash.

Frecvența rețelei continentale europene scade sub 49,75 Hz - divizarea sistemului electroenergetic din Europa - 08.01.2021

Vineri, 8 ianuarie 2021, la ora 15.05, s-a produs un incident la nivelul rețelei electrice de transport europene interconectate...

ETA2U – „Centru de transfer tehnologic ETA2U Innovation”

CTT ETA2U Innovation prezintă colaboratorilor și partenerilor tehnologici o nouă oportunitate de creștere și dezvoltare în segmentul tehnologic...

Conexiunile Wireless – cum gestionăm probleme uzuale

În perioada 17-18 noiembrie, ETA2U a participat la Cisco Connect România 2020, unul dintre cele mai mari evenimente anuale din sectorul românesc de IT.

Thales SafeNet Trusted Access (STA)

Organizații din întreaga lume se bazează pe soluțiile Thales pentru a securiza accesul la datele cele mai sensibile, fie că acestea sunt stocate în centre de date, în cloud...

Experiență Conectată cu Dell EMC PowerEdge XE7100

Noul PowerEdge XE7100 este un server de stocare de dimensiune 5U, cu cea mai mare densitate din industrie, cu opțiuni de configurare flexibile, concepute pentru analize video inteligente, streaming media și object storage.

Cum aleg un serviciu de e-mail?

Dacă știm să utilizăm instrumentul de comunicare electronic, el poate reprezenta un mod eficient de comunicare, altfel devine o frână în calea business-ului și a imaginii companiei.

ETA2U ocupă locul 2 în Topul Integratorilor de IT&C din România

Ziarul Financiar a publicat recent un top al integratorilor de IT&C din România, după rezultatele financiare din 2019, iar ETA2U a avut deosebita bucurie de a se afla pe locul 2.

Cum ne adaptăm la noua normalitate tehnologică?

În ultimele luni am fost cu toții martori la viteza cu care tehnologia răspunde schimbărilor bruște din viețile noastre profesionale și personale.

ETA2U & Kingston Technology - SSD-uri Kingston clasa Enterprise

SSD-urile Kingston clasa Enterprise răspund nevoii globale de stocare, gestionare și acces instantaneu la volume mari de date, atât în bazele de date tradiționale, cât și în infrastructurile Big Data.

Print2U – imprimare la un alt nivel pentru DB Schenker România

DB Schenker, în urma unei selecții riguroase între mai mulți furnizori de servicii de print management din România, a ales să colaboreze cu ETA2U.

ETA2U în Top 30 companii IT și telecom din România

Ziarul Financiar a publicat recent Topul celor mai mari 30 de companii de IT&C din România, după cifra de afaceri din 2019.

Portworx – cea mai completă platformă de servicii de date Kubernetes din industrie pentru aplicații native în cloud

Cu câteva zile în urmă, Murli Thirumale, Co-Fondator și CEO Portworx, a făcut publică achiziția companiei Portworx de către Pure Storage

Drumul către independență

O dependență redusă față de furnizorii IT îi oferă consumatorului o poziție de putere în orice negociere. Această poziție îi permite să implementeze cele mai bune soluții tehnice cu cele mai mici costuri, fără a fi nevoit să accepte compromisuri.

ZAXSense: Digitalizarea și monitorizarea producției – CASA NOASTRĂ / Qfort

CTT ETA2U Innovation a propus utilizarea soluției de monitorizare și raportare a producției, ZAXSense, soluție dezvoltată integral în cadrul diviziei ETA2U Innovation.

Cursuri online 2020 ETA2U Training Center

ETA2U Training Center v-a pregătit o nouă serie de cursuri în 2020, gândite astfel încât să răspundă nevoilor specifice ale business-ului dumneavoastră, iar la cerere, sunt disponibile și oferte personalizate.

Cortex XDR

Palo Alto Networks dezvoltă o abordare revoluționară a identificării, analizei și rezolvării în timp util a pericolelor. Cortex XDRTM este prima soluție avansată, prima aplicație de monitorizare din industrie care funcționează pe dispozitive combinate, date de rețea și cloud pentru a minimiza zgomotul de fundal și a se concentra asupra riscurilor specifice.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii