O nouă acreditare obținută de ETA2U – „Centru de transfer tehnologic”

ETA2U INNOVATION, divizia de inovare și cercetare ETA2U, anunță cu mândrie și entuziasm obținerea acreditării permanente a entității Centrul de Transfer Tehnologic ETA2U Innovation pentru “domeniul tehnologii informaționale și de comunicații” de către Ministerul Tehnologiei și Inovării. 

ETA2U obține acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark

Recent ETA2U, lider de piață ca integrator de soluţii şi servicii IT în zona de vest şi centrul României, a finalizat cu succes evaluarea CompTIA, obținând acreditarea CompTIA Managed Print Trustmark pentru serviciile de Managed Print Document Services (MPDS).

ETA2U se extinde în Iași

Toamna anului 2018 a venit cu o surpriză din partea ETA2U, prin extinderea activității și deschiderea unei noi filiale în Iași.

După robotul Sophia, ETA2U îl aduce în România pe Pepper

Și dacă Sophia a trecut doar în vizită prin țara noastră, Pepper este aici să rămână!

Pepper este un robot umanoid și este copilul, dacă putem să-l numim așa, al celor de la SoftBank Robotics, lider mondial în domeniul fabricării și comercializării roboților umanoizi.

Un success deplin la cea de-a 10 ediție IT Congress 2018

Peste 1000 de persoane au participat la cea de-a 10-a ediţie a celui mai important eveniment din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor - IT Congress 2018, care a avut loc în 16-17 mai, la Complexul Senator din Timişoara. Evenimentul organizat anual pentru clienţii ETA2U, a reunit cei mai mari producători de tehnologie IT, fiind unic în România prin diversitatea şi amploarea sa.

ETA2U Training Center s-a extins în București

Finalul lunii octombrie a venit cu o surpriză din partea ETA2U Training Center din Timișoara, prin extinderea activității și deschiderea unei noi săli de training în București.

Integratorul ETA2U continuă investiţiile în IoT: dezvoltă o soluţie pentru gestiunea contoarelor de apă de la distanţă

Investiţiile ETA2U în proiectele IoT se ridică acum la peste 100.000 de euro. Compania a investit anul trecut în implementarea unei reţele de comunicaţii pentru dispozitive inteligente precum senzori, contoare, controlere de iluminat public şi staţii de măsurare a calităţii aerului, în Timişoara. 

ETA2U la Internet & Mobile World 2017, București

În perioada 4-5 octombrie, ETA2U va participa la cea de-a 6-a ediție a IMWorld,  eveniment  dedicat prezentării soluțiilor de digital, mobile și software IT. În cadrul acestui eveniment, specialiștii noștri vor prezenta ultimele noutăți din portofoliul de tehnologii inovatoare – ZAX Sense – soluție de monitorizare a mașinilor de producție industrială și câteva soluții IoT bazate pe protocolul de transmisie LoRaWANTM.

ETA2U - partener EMAC, ediția a 8-a, Timișoara 20-22 septembrie 2017

ETA2U a fost prezentă în perioada 20-22 septembrie, la cea de-a opta conferință regională a Academiei Europene de Marketing, cu tema Bridging the Marketing Theory / Practice Gap and Competitiveness of the New Europe”. 

Mizăm pe o creştere a afacerilor cu 10% anul acesta...

Integratorul IT ETA2U din Timişoara: Mizăm pe o creştere a afacerilor cu 10% anul acesta. Pe termen lung creşterea va veni din inovaţie. "În urmă cu ani, am înfiinţat un centru de dezvoltare care acum lucrează la soluţii Internet of Things."

Integratorul IT a înfiinţat în urmă cu patru ani un centru de cercetare dezvoltare, care în prezent lucrează la dezvoltarea şi testarea unor soluţii de tip Internet of Things (IoT).

A 9-a ediție IT Congress - Beyond IT

 

 

  • cele mai noi tendinţe din IT în materie de transformare digitală, soluţii cloud, “Internet of Things”, securitate IT
  • peste 60 de prezentări şi workshop-uri interactive şi demo-uri live
  • peste 20 de parteneri de renume mondial în industria IT
  • peste 1.000 de participanţi anual

Fortinet – parteneriat la cel mai înalt nivel!

  • Gold Partener
  • Network Security Expert (NSE)

ETA2U are bucuria să anunţe public recunoașterea rangului de parteneriat cu compania Fortinet – în calitate de “Gold Partener”, fiind printre puținele companii din branșă care redobândesc acest statut. “Gold Partner” reprezintă o recunoaștere din partea Fortinet a nivelului de parteneriat  atins de către  ETA2U, atât în plan comercial, cât și pe plan tehnic.

Top 45 de integratori de soluţii IT&C după afacerile din 2015: businessul a stagnat la 3,7 mld. lei, cu un profit de 116 mil. lei

Cei mai mari 45 de jucători de pe piaţa locală de integrare şi furnizare de soluţii IT&C au înregistrat anul trecut afaceri de 3,7 mld. lei (826 mil. euro), egale cu cele din 2014, iar numărul unu după venituri a fost Hewlett-Packard România (o subsidiară a americanilor de la HP Enterprise), conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice şi analizate de ZF. Cele 45 de companii au obţinut la nivelul anului 2015 un profit net de 116,2 mil. lei, în scădere cu 30% faţă de anul precedent, şi au avut un număr mediu de 6.282 oameni, în creştere cu 604 persoane faţă de anul anterior. Spre comparaţie, Orange România, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a avut în 2015 afaceri de 4,58 mld. lei (1,03 mld. euro) şi un profit net de 262 mil. lei cu 2.386 angajaţi.

Avantajele tehnologiei: cea mai simplă metodă de achiziționare a vignetei pentru Ungaria!

Dacă ești nostalgic și rememorezi vremurile în care căutai benzinării sau îți pregăteai forinții să poți plăti vigneta în Ungaria, vei fi bucuros să afli că totul a devenit mult mai accesibil și mai rapid!

Șoferii români au la dispoziție o metodă mai simplă și mai rapidă de a cumpăra vigneta pentru Ungaria. Firma Piconet din Timișoara a lansat recent serviciul de plată a vignetei prin aplicația mobilă TPark, în parteneriat cu Agenția Națională de Plăți Mobile din Ungaria (Nezmeti Mobilfizetesi ZRT).

Ai la dispoziție o metodă comodă de achiziționare a vignetei pentru Ungaria: direct de pe mobil, prin aplicația TPark pentru Android - disponibilă gratuit în Play Store.

Pentru toate categoriile de taxare și pentru toate datele referitoare la autorizația de circulație, vizitează site-ul TPark.

 

Un software conceput la Timisoara poate dovedi de unde provine laptele folosit la producerea iaurtului

Cum ar fi dacă aţi şti că verificând codul de bare de pe ambalajul iaurtului de dimineaţă puteți afla de la care animal provine laptele folosit în producţie? O soluţie software produsă la Timişoara poate realiza acest lucru cu o simplă apăsare de buton.

 

Securitatea noastra de zi cu zi este influentata de modul cum ne comportam online

De cele mai multe ori când cineva se trezește cu contul de e-mail spart sau casa îi este atacată după ce se laudă pe Facebook că e în concediu, este de vină chiar persoana în cauză. Lipsa unei preocupări minime legată de utilizarea mediului digital duce la apariţia de probleme, spun specialiştii. Vezi ce măsuri minime trebuie să îţi iei pentru a nu avea asemenea probleme „digitale”.

Stelian Câmpianu, ETA2U: Pe termen lung mizăm pe dezvoltarea propriilor soluţii software

Cel mai mare integrator IT din afara Capitalei estimează că în trei ani divizia „de inovaţie“ va genera 10% din business. „Aceasta este divizia care trebuie să ne asigure viitorul“, spune şeful companiei.

Afacerile integratorului IT ETA2U din Timişoara s-au majorat cu 40% în 2015, la peste 150 mil. lei, iar profitabilitatea a crescut cu 80%

Cererea pentru implementarea de soluţii IT a fost mai mare atât din partea firmelor locale, cât şi a multinaţionalelor. Compania a atras câteva zeci de clienţi noi anul trecut.

ETA2U organizează a opta ediţie a IT Congress, cel mai mare eveniment IT multi-brand din România

  •  Cele mai noi tendinţe din IT&C în materie de securitate IT, soluţii cloud şi “Internet of Things”
  • Peste 60 de prezentări şi workshop-uri interactive şi demo-uri live
  • Peste 20 de parteneri de renume mondial în industria IT&C
  • Peste 1.000 de participanţi anual

Nou MAGAZIN ETA2U în Shopping City Timișoara Joi, 26 noiembrie 2015

ETA2U Deva

Din 26 noiembrie 2015, începând cu ora 10:00 AM - avem plăcerea de a vă anunța deschiderea unui nou magazin ETA2U situat în Shopping City Timișoara, Calea Șagului, nr. 100, stand A218. 

Un nou magazin ETA2U în Shopping City Deva, 24 septembrie 2015

ETA2U Deva

Joi, 24 septembrie 2015 - avem plăcerea de a vă anunța deschiderea unui nou magazin ETA2U în Shopping City Deva, cel mai modern mall din județul Hunedoara.

HP PageWide

HP PageWide

Afacerile se mișcă repede. O impresie profesională este esențială. Printarea excepțională la birou ajută la stabilirea unui ritm alert, împinge proiectele înainte, face ca echipa să lucreze mai eficient și profitul să crească.

Maximizaţi capacitatea şi asiguraţi fiabilitatea

Maximizaţi capacitatea şi asiguraţi fiabilitatea

Obţineţi un nivel mai înalt de performanţă flash, pentru un număr mai mare de utilizatori şi aplicaţii. Creşteţi disponibilitatea datelor prin îmbunătăţirea fiabilităţii, disponibilităţii şi durabilităţii. Acceleraţi aplicaţiile care utilizează intensiv intrările/ieşirile şi au nevoie de latenţă redusă.

IT Congress 2015 a luat pulsul industriei şi al tendinţelor actuale

IT Congress 2015 a luat pulsul industriei şi al tendinţelor actuale

Complexul Expovest din Timişoara a găzduit în zilele de 13 şi 14 mai cea de-a şaptea ediţie a celui mai important eveniment din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, IT Congress 2015. Un succes absolut care s-a înscris lejer în galeria celorlalte manifestări organizate până acum de ETA2U. Compania timişoreană a fost, şi de această dată, la înălţime. Cei peste 1000 de participanţi au avut două zile pline cu nu mai puţin de 56 de prezentări, workshop-uri şi seminarii, toate dublate de demonstraţii practice.

Noutăţile IT ajung la Timişoara cu viteză supersonică !

Noutăţile IT ajung la Timişoara cu viteză supersonică !

Compania ETA2U organizează, în zilele de 13 şi 14 mai 2015, la Complexul Expovest din Timişoara, ediţia cu numărul şapte a celui mai mare eveniment al anului în România, dedicat tehnologiei informaţei, IT Congress. Sunt aşteptaţi peste 1000 de participanţi, reprezentanţi ai celor mai mari nume IT pe plan mondial, specialişti din domeniu, entuziaşti şi pasionaţi de tehnologie. Pe lista firmelor care vor fi prezente la acţiune se numără nume de prim rang: Dell, Microsoft, NetApp, Oracle, dar şi Cisco, Samsung, Veeam, Xerox, Fortinet, Orange, Advantech, Lenovo, VMware, Emerson, Advantech.

Programarea cursurilor ETA2U Training Center - februarie 2015 – mai 2015

Programarea cursurilor ETA2U Training Center - februarie 2015 – mai 2015

Cursuri adresate utilizatorilor de nivel începător/mediu/avansat pentru programele din suita Microsoft Office, ECDL, grafică computerizată, programare.

ETA2U vă invită la conferinţa finală a proiectului SABER (bandă largă prin satelit pentru regiunile europene)

ETA2U vă invită la conferinţa finală a proiectului SABER

ETA2U - prin divizia “Innovation” - ca şi partener în proiectul SABER, vă invită la conferința finală cu titlul "Broadband for European Regions, from availability to penetration - the satellite contribution", care va avea loc la Bruxelles în data de 30 septembrie 2014, între orele 9.00 și 16.30, la Comitetul Regiunilor.

Arhivare electronică la Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara.

O soluție care reduce substanțial timpii de răspuns și costurile implicate în rezolvarea solicitărilor contribuabililor.

O soluție care se pretează atât instituțiilor publice cât și oricărei companii private care gestionează o arhivă semnificativă în volum.

Cu un volum de documente estimat la peste 7.000.000 file, îmbunătățirea și eficientizarea capacității administrative a Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara a devenit o necesitate, în condițiile unei perspective de creștere a volumului de documente din arhiva primariei. În acest context, ETA2U a propus o soluție de arhivare electronică care să reducă costurile de stocare și să scadă timpul de accesare a documentelor în condiții de siguranță.

Fă-ți echipă de SuperEroi în Excel !

Fă-ți echipă de SuperEroi în Excel !

Multitudinea și diversitatea de informaţii, cât și activitățile tot mai complexe desfășurate zilnic în activitatea profesională, necesită o adaptare rapidă și impune o specializare cât mai adecvată a angajaților din companiile de succes.
Eficiența și performanța profesională a angajaților poate fi evident îmbunătățită prin cursuri de perfecționare și de dezvoltare profesională, randamentul crescut al angajaților în urma unui curs de specializare aducând beneficii directe companiilor.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii