Suntem unul dintre principalii integratori de sisteme și soluții IT complexe din România, furnizor de produse şi servicii IT și una dintre cele mai certificate companii din IT-ul românesc (tehnic, comercial și de calitate). Avem o istorie de peste 30 de ani și o performanță  constant  recunoscută prin nominalizări anuale în topurile naționale ale firmelor:
- ETA2U a fost confirmată public ca fiind clasată pe locul I în Top 2019 național, la categoria întreprinderi mijlocii (Cercetare, Dezvoltare și High Tech) după cifra de afaceri, profit net, productivitate și performanță globală.
- În 2018, ETA2U a fost situată pe locul al 3-lea în Topul celor mai mari integratori IT&C din România, după cifra de afaceri, profitul net și numărul de angajați.
- în 2017, ETA2U a fost anunțată ca ocupând locul 1 în Topul celor mai mari integratori IT&C după cifra de afaceri dintre companiile private cu capital românesc.
- în 2016, ETA2U a fost anunțată ca ocupând locul 2 în Topul celor mai mari integratori IT&C după cifra de afaceri dintre companiile private cu capital românesc.
- în 2013, ETA2U a fost anunțată ca ocupând locul 3 în Topul celor mai mari integratori IT&C după cifra de afaceri dintre companiile private cu capital românesc,
- ETA2U a fost confirmată public ca fiind clasată pe locul I în TOP 2012 național, la categoria întreprinderi mijlocii (CAEN 2620) după cifra de afaceri, profit brut, productivitate și performanță globală,
- în data de 3 noiembrie 2011 Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a decernat companiei ETA2U: Trofeul de Excelenţă, care conform metodologiei se acordă acelor firme care s-au clasat 5 ani consecutiv în primele 3 locuri în Topul Firmelor din judeţul Timiş. ETA2U a fost singura firmă din domeniul IT&C distinsă cu acest trofeu.
  • ETA2U este un jucător activ pe piaţa IT din România incepând cu anul 1992.
  • Acronimul ETA2U înseamnă Echipamente şi Tehnologii Avansate.
  • ETA2U este lider de piaţă -ca integrator de soluţii IT- în regiunea centrală şi de vest a României, fiind clasată în 2012 -după dimensiune- pe locul 3 în topul firmelor IT&C private cu capital românesc.
  • În prezent ETA2U este organizată în divizii (tip unități de business), fiecare specializată într-o activitate de bază distinctă.
  • Un accent deosebit este pus pe calitate, compania realizează în mod continuu importante investiții în pregătirea, dezvoltarea și certificarea calitativă.
  • ETA2U a consolidat în ultimii ani parteneriate strategice cu toate brandurile de notorietate din domeniul IT, aceste colaborări fiind apreciate și certificate de către parteneri.
  • Ingineri IT specializați la înalt nivel au capabilitatea să integreze și să ofere suport pentru următoarele platforme de operare: Microsoft Windows Server, HyperV, Solaris, Novell Ware, LINUX (SuSe si RedHat), IBM AX, VMware vSphere.

 « Înapoi