Sprijinim dezvoltarea afacerii companiei dvs., integrând IT-ul în toate procesele organizației, astfel încât IT-ul să constituie un factor de creștere al productivității, respectiv al profitabilității. Acoperim prin produsele și serviciile noastre întreaga gamă a nevoilor sistemului informațional, fie că este vorba de aplicații de business, centre de date, echipamente de calcul personale, managementul tipăririi și multiplicării de documente, transmisii de date, control și securitate sau altele. Soluțiile și serviciile ETA2U sunt gândite să sprijine optimizarea proceselor de business ale clienților noștri și să contribuie hotărâtor la realizarea unor reduceri de cost semnificative în condițiile respectării unor norme de calitate de cel mai înalt standard.

În mod continuu ne raliem tendințelor pieței IT. Suntem implicați în proiecte de cercetare-inovare la nivel European și participăm la dezvoltarea tehnologiilor și soluțiilor inovatoare viitoare, pe care le punem la dispoziție clienților noștri înainte ca ele să devină larg răspândite comercial, oferindu-le astfel un avantaj competitiv de business.
Investim consecvent în resursa umană prin specializarea și certificarea personalului, încurajăm ideile noi și ne adaptăm cerințelor prin flexibilitate și inventivitate.

VIZIUNE

Să devenim furnizorul de încredere preferat pentru clienții din mediul de afaceri din România.

MISIUNE

Având ca prioritate orientarea către client, ETA2U își asumă misiunea să furnizeze produse şi servicii IT profesionale sub forma soluţiilor integrate de înaltă calitate, adaptate nevoilor clientului, livrate în termen şi la preţuri cât mai competitive.

VALORI

1. Comunicarea

Pentru ETA2U resursa cea mai importantă sunt oamenii. Deschiderea spre dialog, proactivitatea şi identificarea nevoilor specifice ale clienţilor reflectă baza şi premisele dezvoltării unui business de succes.

2. Cooperarea

Considerăm că munca în echipă şi flexibilitatea asigură dezvoltarea unui climat de încredere, entuziasm şi creativitate. Acest cadru de cooperare se reflectă permanent şi în relaţia noastră cu fiecare client permiţând identificarea, dezvoltarea şi implementarea celor mai eficiente soluţii în beneficiul clienţilor.

3. Performanţa

Dorinţa de a fi cel mai bun, de a valorifica propriul potenţial în acord cu cele mai înalte norme de calitate, alături de deschiderea spre inovare şi dinamism sunt factorii care ne recomandă în dezvoltarea de parteneriate câștig-câștig cu clienţii şi producătorii de tehnologie. Valoarea performanţei şi capabilităţilor echipei ETA2U este autentificată în numeroasele certificări şi cursuri de dezvoltare profesională absolvite şi constituie garanţia expertizei şi competenţei puse la dispoziţia clientului.

4. Pasiunea şi Responsabilitatea

Pasiunea pentru tehnologie asociată unei atitudini de responsabilitate - atât individuală cât şi colectivă - ne definesc ca fiind o companie dedicată generării de plus valoare pentru client.

5. Integritatea

Standarde ridicate de etică profesională stau la baza strategiei managementului ETA2U. Practicile oneste, transparente şi competenţa aplicată consecvent ne creează o bună reputaţie în rândul furnizorilor de IT şi ne-au consolidat poziţia de partener stabil şi de încredere. Acest set de valori asumat al companiei şi reflectat în activitatea de zi cu zi a oamenilor constituie temelia care a permis ETA2U să se implice activ în implementarea unor tehnologii inovatoare cu impact pozitiv asupra comunităţii în ansamblul ei.

« Înapoi