De ce să alegi magazinele ETA2U

Vă punem la dispoziție aceleași produse și servicii IT cu care v-am obișnuit de peste 29 de ani. În fiecare magazin ETA2U veți întâlni personal specializat, pregătit pentru a vă oferi informații actuale despre produse și servicii. Atât în magazinele fizice, cât și pe magazinul online ETA2U veți găsi o gamă variată de produse IT, majoritatea fiind din gama profesională a unor branduri de renume, cum ar fi: Dell, HP, Asus, Lenovo, Xerox, Lexmark, etc.

Magazine

În prezent, ETA2U are un magazin fizic si unul online.

Citește mai departe »

Laptop la schimb

Lansat la finele lui 2006, serviciul oferă un laptop la schimb în perioada cât laptopul clientului se află în service. Acest serviciu se aplică produselor vândute de către ETA2U și aflate în perioada de garanție. În funcție de disponibilitate, se poate oferi clientului un laptop de schimb pentru utilizare pe perioada reparatiilor în service a laptopului defect.

Vânzări în rate

Vanzari in rate eta2u

Pentru a vă ușura accesul la achiziționarea produselor dorite, firma noastră vă propune mai multe opțiuni de vânzare în rate.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii